همانطور که می دانید دستگاه قطعه شویی انواع مختلفی دارد. بسته به نوع قطعات و لوازمی که می خواهید شستشو دهید لازم است تا دستگاه متناسب با نیازتان را تهیه کنید.
در مطالب قبلی شما را با برخی از مدل های دستگاه قطعه شویی آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید.
استفاده از برخی پوشش دهنده ها مانند زینک و آبکاری قطعات در صورتی که سطح قطعه تمیز نباشد تاثیری ندارد.
انواع دستگاه شوینده قطعات شامل واشرهای صنعتی هستند که به صورت دستی، نیمه اتوماتیک یا معمولاً کاملاً اتوماتیک هستند. سیستم های تمیز کردن قطعات بسته به عوامل زیادی متفاوت است. دستگاه های شوینده قابل شستشوی قسمتهای آبی هستند که می توانند واشر اسپری، واشرهای چرخشی یا واشرهای همزن باشند. هر یک از بخش ها با یک روش متفاوت تمیز می کنند.
پاک کننده های قطعات بسیاری از قسمت های مختلف را از مجموعه های بزرگ قطعات کوچک گرفته تا قطعات بزرگ فردی مانند طبل ها یا قطعات خودرو شستشو می دهند. گذشته از تولید کنندگان صنعتی، صنایع الکترونیک، خودرو و پزشکی اغلب از واشر قطعات صنعتی استفاده می کنند.
تجهیزات، مبلمان و فناوری اغلب نیاز به رنگ، روکش پودری، روکش روی، روان کننده، آبکاری و سایر سطح عملیات سطح دارند، که هیچ یک از آنها بدون شستن کامل قطعات در بسیاری موارد ممکن نیست.
تجهیزات نظافت قطعات، که دستگاه شستشو را تشکیل می دهد، شامل کابینت، آبگرمکن، سیستم تصفیه، پمپ ها، اسکرابر، برس و نازل است. کابینت ها (همچنین به آن محوطه یا محفظه نیز گفته می شود) اغلب از جنس استنلس استیل ساخته می شوند، اگرچه برخی از کابینت ها نیز دارای اجزای شیشه و پلاستیک هستند.
بخاری های آب می توانند از گاز، برق یا بخار استفاده کنند. سیستم تصفیه زباله و زباله های حاصل از فرآیند تمیز کردن را جمع می کند. پمپ ها فشار سمپاش ها را افزایش می دهند و اسکرابر ها و برس ها به جدا کردن آلاینده ها از قطعات کمک می کنند. از آب گرم، مواد شوینده، حلالها، بخارها، اسیدها و محلول های قلیایی، برخی مصنوعی و برخی طبیعی برای تجزیه آلودگی ها و جدا کردن آنها از قطعات استفاده می شود.
دستگاه قطعه شویی کوچک از جمله کاربردی ترین انواع دستگاه ها برای تمیز کردن قطعات کوچک تر می باشد.